Načini plaćanja

Plaćanje karticama

Prilikom plaćanje karticom Vaša će uplata biti automatski proknjižena. Omogućeno je plaćanje na maksimalno tri rate.

 

 

Plaćanje uplatnicom ili internet bankarstvom

Popunite pripremljenu uplatnicu sa svim potrebnim podacima.
Uplatu možete izvršiti na bilo kojoj poslovnici fine, poštanskim uredima ili internet bankarstvom bilo koje banke.

Podaci za uplatu:
Dedux d.o.o.
Slavonska avenija 26/9, 10 000 Zagreb
IBAN: HR 15 24020061100555065
Banka: Erste banka
SWIFT: ESBCHR22

 

Uvjeti plaćanja

CorvusPay svrstan je među najsigurnije svjetske kompanije koje se bave elektronskim plaćanjem.
Posjeduju najviši stupanj sukladnosti s normom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).
PCI DSS je sveobuhvatan skup standarda za očuvanje sigurnosti podataka pri kartičnom plaćanju razvijen od strane kartičnih platnih marki. Upravni odbor PCI konzilija čine utemeljitelji poput Visa Inc., MasterCard Worldwide te American Express. Rezultat revizije je PCI DSS Level 1 certifikat.

Putem CorvusPay može se plaćati i iz inozemstva, no svaka transakcija bit će autorizirana u eurima. Pri kupnji proizvoda uz koji je vidljiva cijena u eurima, u procesu plaćanja iznos će biti preračunat u eurima prema srednjem tečaju HNB-a. Prilikom konverzije moguće su naknade između banaka.

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

 

Izjava o zaštiti podataka

Dedux d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju.