Uvjeti korištenja

Stranice www.malagbag.com u vlasništvu su tvrtke Dedux d.o.o. (u daljnjem tekstu Tvrtke) sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka je odgovorna za provođenje financijskih transakcija, upravljanje sadržajem i pružanje informacijskih usluga putem interneta. Sav sadržaj na stranicama u vlasništvu je Tvrtke ili njenih partnera i zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava. Njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti istih.

Internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Tvrtka i služe kao elektroničko prodajno mjesto Tvrtke.

Korisnik je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica www.malagbag.com isključivo na vlastitu odgovornost. Unatoč pažljivom nadzoru Tvrtka ne preuzima odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su njihovi vlasnici. Tvrtka ne može ni na koji način jamčiti da korištenje internetskih stranica neće biti prekinuto ili bez grešaka. Korisnik se slaže i potvrđuje da Tvrtka nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na Korisniku.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Tvrtka ili druga fizička ili pravna osoba uključena u stvaranje, proizvodnju i distribuciju intenetskih stranica nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedicu korištenja ili nemogućnosti korištenja istih. Korisnik je suglasan da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj www.mc-trgovina.com.

 

Kupac

U smislu ovih Općih uvjeta kupac je svaka pravna i fizička osoba koji je ujedno i posjetitelj web-shopa i koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom ili virmanskom uplatom, uplati troškove dostave i pošalje narudžbu prodavatelju. Putem web-shopa kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja www.malagbag.com. Kupac može biti i svaka fizička poslovno sposobna osoba starija od 18 godina. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

 

Potrošač

Potrošač je u smislu Zakona o zaštiti potrošača svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu u svrhe koje nisu namijenjene njegovoj poslovnoj djelatnosti niti obavljanju djelatnosti slobodnog zanimanja.

 

Prodavatelj

Prodavatelj je tvrtka Dedux d.o.o.
Direktor: Darko Vekić
Tvrtka je registrirana i upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu (Tt-16/27052-4) MBS 080687724
Matični broj: 2530805
OIB: 55154829413
Sjedište: Slavonska avenija 26/9, 10000 Zagreb
TEL: +385 1 2459 096
E-MAIL: sales@malagbag.com
IBAN: HR 1524020061100555065

 

Cijene

Cijene proizvoda dostupnih u web-shopu www.malagbag.com, kao i cijene popusta i dostave izražene su u eurima (€) s uračunatim PDV-om. Važeće su one cijene i ostali uvjeti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude su podložne izmjenama i mogu se promijeniti bez prethodne najave! Prodavatelj zadržava pravo informiranja o promjeni ili ispravnosti cijene kao i pružanja prilike kupcu da potvrdi ili otkaže svoju narudžbu.