O NAMA

Zagrepčanka Gordana F. Hubzin autorica je torbice, čiji je specifičan tetrapak oblik u vrlo kratkom roku okupirao pažnju domaćih trendseterica.  Torbica je nastala u jesen 2014 godine, u jednom tradicionalnom zagrebačkom obrtu kao realizacija osobne ideje i potrebe autorice za praktičnom i prije svega maštovitom malom torbicom.  Specifičan oblik i izuzetna kvaliteta izrade torbice ohrabrili su autoricu da svojoj torbici nadjene i ime, te je tako nastao brand MalaGbag koji je registriran kod Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo i uživa zaštitu RH.

MalaGbag izrađuje se od goveđe, juneće, teleće i janjeće kože, u box, kavijar i reptil printu, vrhunske kvalitete.

U ponudi se nalazi nekoliko linija, od kojih je posebno zanimljiva mogućnost dizajniranja torbice prema vlastitoj ideji. Osnovni model sastoji se od tetrapak torbice, resica i kratke ručke, na koji se može dodati metalni lanac za crossbody nošenje ili nadopuniti sa širokom kožnom ručkom za dnevnu ili večernju kombinaciju. Odabirom između  ponuđenih uzoraka kože moguće je svaku torbicu personalizirati i uskladiti s vlastitim željama i modnim stilovima.

MalaGbag izrađuje se u dvije veličine, veća MIDI i nešto manja MINI, koja se može nositi samostalno i kao modni dodatak uz omiljenu dnevnu torbu ili kao privjesak.

Osim torbica, modnu liniju MalaGbag čine male torbice – etui za sitan novac ili kozmetiku, privjesci za ključeve, etui za kreditne kartice i svilene marame.