O NAMA

2014. godine, u maloj tradicionalnoj obrtničkoj radionici na Trešnjevci, prema nacrtu i vlastitoj ideji Gordane F. Hubzin, izrađena je prva, sada već legendarna, tetrapak torbica. Njezin šarm i praktičnost prepoznale su ljubiteljice modnih dodataka te je torbica sponato dobila naziv malaGbag, danas popularna Gbagica.

2016. godine, razigranoj kreativki Gogi, pridružila se Ksenija R. Vekić s idejom da Gbagica postane dostupna putem webshopa svim ljubiteljicama modnih dodataka.

2018. godine, tim malaGbag započeo je suradnju s tvornicom za izradu kožne galanterije nedaleko Zagreba, što je omogućilo razvoj novih linija kožnih torbica, uz zadržavanje visoke kvalitete izrade.

Kako su ove dvije zagrepčanke istog horoskopskog znaka kojeg obilježava kreativnost i maštovitost, u vizualni identitet brenda malaGbag doplivala je jedna ribica, sastavljena od kružnice i srčeka.

Vizija tima malaGbag je graditi hrvatski brand koji će tržištu ponuditi torbe i dodatke, izrađene od prirodnih materijala, limitiranih serija visoke kvalitete i lijepog dizajna.

„Torba je najbolja prijateljica, još kada je oku ugodna i može se pohvaliti zavidnom kvalitetom, nitko sretniji od nas.“

Ksenija & Goga
malaGbag tim